Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2009 20:04 - Защо стигнахме дотук?
Автор: policy Категория: Политика   
Прочетен: 4137 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 29.04.2010 03:51


За " демонът" С. С. , Б. Б. , Ц. Ц. , Ц. Ц и Цалгата

 

 

Ами просто нямаше как.

Стигнахме до там Европа да ни се смее, но не просто да ни се смее, а да се подиграва с нас като хора и манталитет.Стигнахме до там че да гледаме на Европа като на нещо свято, свещено място. Стигнахме до там че отново комунистите са виновни за всичко. Стигнахме до там че Бойко Борисов да е премиер. Това е пълен Ъпсурд.

НИЕ сме в ЕС от 2007 година и Европа отдавна не ни се беше смяла така звучно. „ Мозъците” от чужбина бяха започнали да се връщат бавно и постепенно. Комунизмът свърши преди 20 години . Бойко Борисов си беше пожарникар, бодигард и член на БКП. И как? И защо?

Не ли?

Сега пак комунистите са виновни и затова си избираме бивш функционер на БКП за премиер, сега Доган ни е виновен и същият този премиер прави скрита коалиция с него( справка „ Нова Българска Медийна Група). Е няма логика както се казваше в един стар виц.

Но това сме ние българите, при нас няма логика.

 

За всичко е виновен Станишев

Ами така си е дявол да го вземе този Станишев, виновен е. Виновен е разбира се за приемането ни в Европейския Съюз в една особено трудна ситуация и за съюза и за нас. Виновен е за увеличението на минималната заплата. Виновен е за вдигането на пенсиите( с двойно повече от предизборните обещания). Виновен е за този бюджет,виновен е за онзи бюджет, виновен и за бюджета на Иван Костов, виновен е сигурно и за някои от бюджетите на някои от африканските държави( справка Европейската Комисия- бюджета на Дянков е копие на този на Станишев само, че с по- ниски приходи и разходи, а да не забравяме, че Дянков е бил до преди 1 година анкетьор на Световната Банка  за Африка). Ах този Станишев как е виновен и за увеличението на фискалният резерв на държавата от 4,3 млрд. на 8,7млрд. , направо вече съм му сърдит. Ама защо г-н Станишев? Защо правите така? Защо сме в топ 5 на Европа за фискална политика 2009 година?Прав си е Бойко Борисов, че трябва да закриваме БСП и Станишев да е в затвора. Ами че как иначе. Няма да оставяме ние някой, който най- накрая направи за нас като народ, като държава, нещо да си седи така. Закриваме го! В тази държава само АЗ( разбирай Б.Б.) и Тодор Живков можем и сме могли да направим нещо. Само АЗ( пак разбирай Б. Б.) мога да откривам детски градини( 2200 евро квадратния метър), само аз мога да ви пусна метрото( проект на горе- долу 50 години), а за магистралите да не говорим- те хей така си стават за година две ама понеже Станишев не е ходил в казарма и не го е направил. И пак защото не е ходил в казарма нещо там объркал с едни доклади ама дори и Б.Б. още не може да ни обясни какво, нищо че някакви граждани спокойно ни ги носят и ги публикуват в интернет. Той е престъпник. Той е бил в тройната коалиция. Той даже си е позволил да бъде премиер. Ей чш, ало, къде бе Станишев, само АЗ( отново разбирай Б.Б )мога да бъда премиер. Къде си бил ти с царя в коалиция? Че аз с царя винаги съм си бил в коалиция. Къде с Доган си бил ти в коалиция, че аз с Доган и сега съм си в коалиция. Ах, тази толкова лоша тройна коалиция. (Само аз мога да правя коалиции). А колко мразя комунистите, че те още ли не са ги забранили? Опалянка, не мога ги забраня, че и аз съм един от тях.

Защо стигнахме дотук?

Защо?

Много е модерно напоследък за всичко лошо в държавата да се казва че се чалгализира. Е Да ама Не. Смисъл не е всичко ;-). Определно има някаква нотка на чалглизация на икономиката ни например, на бюджетът ни. Еми няма как африканските ритми са много близки до нашите чалга ритми, извинете ме но ако не е чалга това което ще се случи догодина в здравеопазването ни аз не знам какво е . Ами за безработните, ах тези безработни, нали не работят- няма да ядът, ами майките- нали са майки ще се оправят някак си ами „бизнесмените”, а те са си добре и ще бъдат все по- добре. А тези „ феодалните старци” – ами че народът тъкмо изпростя дотолкова, че да гласува за нас, че сега пък наука ще му даваме( ще вземе да се обърка нещо). 

Буквално чалга си е и Бойко Борисов. Възпяват го в този жанр. Радват му се феновете на този жанр( нищо лично, аз съм един от Вас). Изказът му е като за този жанр, но от ранните му години( на жанра де), държанието му е присъщо за певци и певици от този жанр( или те са присъщи за него- спорно) . Изобщо той си е един Тони Стораро в политиката. Евала!

 

А за чалгата Ц.Ц. (Цецо тиквата- до 2001 година) направо няма какво да се каже или може би „Кой сега до теб заспива” ( жена му е висш служител на ДАНС от създаването му). Е това ако не е чалга, то кое? А да, как кое той като образование е завършил НСА, е те такъв ни требваше за министър, че как? Иначе от Европата направо щеха да ни се смеят.

Защо народе?

Защо?

Какво те впечатли народе? Обещанията гръмки? Възмездието? Икономическата криза? Бойко Борисов? Цецка Цачева?

Мен лично ме впечатлиха обещанията, от доста години слушаме обещания ама такива досега не беше имало. Но отново максимата се оказа- колкото повече, толкова по- малко. Мислех си че този път народът си е взел поука- да разлисти така прословутите предизборни книжки, но не тези новите, а старите от 2005 година и да погледне НДСВ, ДПС и БСП какво са обещали и какво са изпълнили за четири години мандат, но НЕ, твърдио ниие. И тук веднага изниква въпросът защо гласувахте за тях преди четири години, вас дори не Ви интересува какво са свършили, какво са изпълнили от програмата, за която се предполага, че сте гласували??? Очевидно, е че  българският избирател още не е дорасъл за предизборни програми и платформи. Вас просто ви интересува кой какво обещава, а не кой какво изпълнява . Защо това правителство има такъв рейтинг след като за 4 месеца не е изпълнено нито едно обещание( ех този ужасен, убийствен бюджет така и не го актуализирахме, ех тези „ бандити” не ги вкарахме в затвора, ех то пък аз ги казвам,а те ги пускат, ех ама те пък нещо не излезнаха такива, каквито ги мислихме), нищо, нищо аз съм Бойко хубавеца( нали така ми вика Берлускони).

Та така и за възмездието и за Бойко. А кога ще има възмездие за Бойко питам АЗ? Ама не като това на Бойко?

Цецка Цачева- е тук нямам какво да кажа, прочетете биографията и и дерзайте. Ако и това не ви стига прочете всички биографии на министрите и отговорните лица от това правителство. Ако сте човек със средно образование или завършил учител по физкултура и  вече се чудите защо не сте поне министър( а ако знаете и част от чужд език- еврокомисар), не се чудете, просто не сте слушкали, когато Бойко е раздавал( или пък баба ви или дядо ви са били партизани, но за съжаление не сте забравили както е забравил бат ви Бойко).

Е няма логика!

Но вие си знаете. Всеки има право на избор и е от особено значение да го изразява

Купуването и продаването на гласове е престъпление, но само ако купувате за БСП и продавате тези на ГЕРБ. Не, не се чудете, това ще е част от новото законодателство за следващите избори( ако има избори де).

След тази така наречена статия очаквам коментари от типа на:

1.     Станишев е гей

 Лично за себе си съм убеден, че не е гей( тук ще последва, че и аз съм гей- определено не съм но нямам намерение да споря с простотията). А пък и не разбирам това какво общо има? Мисля, че и вие.

2. ЕС ни спря парите заради Станишев

Този който има намерение да пише за еврофондове нека бъде така добър да даде обяснение какво са еврофондовете, кой ги получава, на кой са ги спряли, по кои програми,какви са тези програми, кой работи по тях, на кои други държави са спирани и поне някакво логично обяснение защо точно са спряни у нас. Благодаря.

3. Предишното управление е било най- корумпираното

    Станишев създаде корупцията

Нека първо си спомним за Костов. След това да се кажат данни, имена и доказани факти.Благодаря

4. Бойко е най- великият на света

    Бойко е господ

    Бойко е супермен

    Бойко ще ги оправи всичките

Нека погледнем какво е направил досега Бойко Борисов. И ако след това не ви е срам да говорите и пишете значи сте просто едни безсрамници.


 

5. Ах ти комунист мръсен

Комунизмът свърши отдавна. Нека намерим новите виновни

 

6. Кой ти плати бе мекере такова

Никой не ми е платил, аз просто изразявам личното си мнение и това че не съвпада с голяма част от хората не ме кара да се чувствам горд за съжаление, напротив срам ме е- срам ме от вас

 

7. Доган е виновен за всичко

Много ясно че Доган е виновен за всичко та няма някой българин или всички ние като българи да сме виновни. Нищо че живеем в 21 век

 

 

8. Аз съм истински националист и се кланям на Волен Сидеров

Първо да уточним, че националист и В. Сидеров(Б.Б) просто няма как да бъдат в едно изречение. Кое точно е националното? Благодаря

 

9. Я най- мразим комунисти

Е па я най- мразим фашисти

10. Добре, че е Яне Янев-

Яне Янев- е тук сте прави, добре, че е той да ни разсмива

 

11. Аз съм от сините, ама вече не знам кой е лидер на сините,ама обичам Бойко и мразя БСП-

Спокойно никой не знае кой е лидер на сините.  Абе важното, е че сте против някой. Все пак това ви е смисълът на съществуването

 

12. Аз съм Костовист, ама Костов вече не е Костовист

Костов си е екстра. Изобщо не го мислете. Помислете за вас. Явно имате проблем с личността

 

13. Аз съм от сектата на Костов, благодаря ти от сърце и ти се кланям Бойко 

Е има за какво, това не може да се отрече и тепърва ще има. Аз също съм за сигурност в службите за сигурност

И т.н.

 

Благодаря Ви за вниманието.
И не забравяйте, че най важното е да сме живи и здрави, пък другото... 

 




Гласувай:
4



Следващ постинг

1. malinko69 - ....
09.12.2009 20:13
прав си сТанишефффф не е ГЕЙ.....ПЕДЕРСТ ДОЛЕН Е...
цитирай
2. boristodorov56 - Серго Умното е пич!
09.12.2009 20:19
Обичам комунистите!




Обичам ги, защото са елементарни, познаваеми и разгадаеми. Обичам ги, защото ме мразят, а тяхната омраза е най-категоричното доказателство, че съм истински човек.
Обичам комунистите, защото са категоричният фактор разделящ човечеството на две – на нормални хора и на тях, и аз съм от другата им страна!
Ще мине време, не чак толкова много, не повече от пет-шестстотин години, и човечеството ще се договеди, че е преодоляло най-страшната опасност за своето съществуване-комунизмът! Във всичките му изродени левичарски форми. За комунизмът тогава ще се говори като за пандемия, за комунистите-като за неизлечимо болни хора.
А Маркс, Енгелс и Ленин най-после от полезни, ще се превърнат в безполезни, дори вредни идиоти и ще заемат полагащото им се херостратовско място в човешката история.





Чудесно е човек да е наясно, че просто случайно минава точно по тези места точно по това време.
И че казва или написва точно тези думи, които ще прочетат десетина, но няма да прочетат стотина.










Истината е, че истината не започва с никого и ни свършва с никого.
Тя винаги е до нас и винаги е близо до някого и далеч от другиго.





Важното е ние къде сме.

Всеки от нас !







...



....................................

* откъс от постинг в: http://tovae.to/



цитирай
3. анонимен - Аз пък
10.12.2009 00:37
не обичам комунистите.
Но и не ги мразя.
Просто защото нищо лошо не съм видял от тях.
цитирай
4. анонимен - Хм, забавно написано. Боли ли? Ами ...
10.12.2009 12:29
Хм, забавно написано.
Боли ли? Ами истината боли, особено когато противоречи на твоята собствена евтина пропаганда. Какво - да не би написаното за Станишев и ББ да не е вярно.

Браво пич. Успех. Хареса ми.

h2so4
цитирай
5. анонимен - Браво пич!
16.12.2009 04:14
Класификацията ти на коментарите цепи мрака! Евала!
цитирай
6. анонимен - Изсмука ми мисълта от пръстите!
16.12.2009 04:21
Евала ти правя!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: policy
Категория: Политика
Прочетен: 53895
Постинги: 6
Коментари: 24
Гласове: 15
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031