Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 03:42 - Mr. Prime Oligarch
Автор: policy Категория: Политика   
Прочетен: 6701 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 29.04.2010 16:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Mr. Prime Oligarch

 

Наскоро пак се заговори за досиета, икономически, ДС, политически, пожарникарски, милиционерски, бойковски,цецовски( опс, те последните три за едно и също,извинете ме за повторенията). Има даже и съдници! Грозна история, герберска история!Цветна история...
Какви са тези съдници? Какви икономически досиета? Те досиетата, не се ли вадеха, когато дейността е приключила? Ами тогава? Един вид вадим ги но на тези, които са приключили с бизнеса по независещи или зависещи от него причини! Но веднага излиза на преден план какво се прави с досието на „бате Бойко” ?! Еми…нищо не правим…той е действащ! Аз с  кака Цеци( не си мислете за Ц.Ц и Ц.Ц., не че няма защо).  Ах, тази кака Цеци. Тя препоръчвала да не се вдига ДДС. Забавно!  Дано да се „разберат”  вкъщи за това ДДС. Big Brother Family ви казвам.

Може ви дойде време да проверим какво означава олигарх? Нека погледнем: „олигарх –сливане на банковия и промишления/фирмения/ капитал с властта” !!! Аз тук губя ума и дума! Това е невероятно! Това е невъзможно! Това не е истина!

Нека припомним:

От  01.01.2007г. сме член на ЕС

От 2005 до 2009 ни управлява тройната коалиция( онази лошата, с олигарсите и измамите)

07. 2009- до сега( но не за дълго)- „управление” ( няма как да не е в кавички, аз освен управление в смисъл пренасочване на ресурси и "Ние ги хващаме те ги пускат" , и управление на социологически проучвания друго не виждам, а то кавички заслужава) на ГЕРБ

ГЕРБ- Граждани за европейско развитие на България???

Кои са Гражданите? Лоялният гражданин знаем кой е! Аман от лоялни граждани( не искам да конкретизирам г-н Петров, за други става дума, за тези, които така го наричат)

Европейско? Кое точно е европейско?

Може би социалният елемент, където се орязва всичко? Да не дава господ да се разболееш, че и това се плаща вече или по- скоро никой не ти го плаща

Може би фискалната политика, където онзи образованият и цитираният го раздава счетоводител ли? Африканска му работа…

Може би външната ни политика, където на никой още не е ясно как, защо, къде и каква политика заемаме. Да не говорим, че доскоро и географски не бяха ясни нещата( справка Р. Желева( справка Б. Б.))

Може би здравеопазването, там от разклона( до Велико Търново, нали там намериха новият министър) или там от поредните милиционерски циркове( с предишния министър), " Аз хващам и от мойте" - смях

Може би милицията ни е европейска? От европейски тип 1940г. ( малко Сталин, малко Хитлер, малко Бойко, какво му трябва на човек? )

Може би…честно казано те са много може би-тата ама от тях по- добре не ни става.

Развитие? То се прави с политики, стратегии и истински реформи( не социологически)
За? За Цецо, Цецка и за кака Цеци винетките! А и много поздрави на Бареков, ама той не само оттук ги получава, поздравите де!

България? Моля спрете,оставете, пожалете…

 

 

 image

 

Да се върнем на въпроса. Що е олигарх и има ли той премиер у нас?

 

Ооо,да! Или по- скоро Не!Премиерът ни си има олигарх(вкъщи)Премиeрът ни( ви)  е най- големият олигарх! Той  e The  Prime Oligarch

„Олигарх –сливане на банковия и промишления/фирмения/ капитал с властта”

Аз не знам какво се разбира под сливане, но знам, че Mr. Prime Oligarch е наясно. Той се слива с банкери през 2010 година, след като от три години сме част от европейското семейство, след като си позволява дори да говори за олигарсите на президента, на предишното правителство…Е това не е ли безсрамно! Това не значи ли че имаме безочлив премиер! Един покварен премиер! Нали знаете приказката господин премиер: Не прави това, което не искаш да ти се случи на теб!

Поздравления  Mr. Prime Oligarch

 

 

P. S. : Тук може и да се вметне как г-н Костов( Славчко Христов) отстъпи тази „титла” на Б. Б. ( Цветелина Бориславова) , но ще стане дълго, а и все надявам на всички да е ясно.

 По европейски!



Благодаря Ви за вниманието.
И не забравяйте, че най важното е да сме живи и здрави, пък другото... 

 

 

 

 

 

 



Тагове:   Mr,   чалга,   олигарх,


Гласувай:
5



1. анонимен - нужен е превод
29.04.2010 08:01
За да бъдат разбрани съдържанието и смисълът на този буламач, е необходим превод от истерично- неграмотен на нормален български!
цитирай
2. анонимен - !
29.04.2010 08:40
Глупости с претенции за висок стил.
цитирай
3. анонимен - С автомати, по европейски!
29.04.2010 10:58
С автомати, по европейски!
цитирай
4. анонимен - Живи и здрави ама....
29.04.2010 11:56
Как да сме живи и здрави като сме затънали до шия в блатото, а Б.Б. ни натиска надолу.
цитирай
5. анонимен - До Некадърния Автор на статията
29.04.2010 13:56
Късоглед си авторе. Единственото което си успял да постигнеш в статията си, е че си позволил на читателите да разберат какъв късоглед тъпанар си ти самия.
цитирай
6. анонимен - и т. н.
29.04.2010 14:43
Заглавието кефи!!! Останалото също. Поздрави!!!
цитирай
7. анонимен - След констатациите какво?
22.06.2010 11:16
Престъпността няма как да се пребори като се режат пипалцата на октопода, защото на мястото на старите поникват нови. Трябва да се започне откъм главата, например от президента - с неговата фабрика за амнистии и покровителство на спонсори, злоупотребяващи с еврофондове;
да се проследят парите, изнесени от външнотърговските дружества и ДС, да се ревизират приватизацията и хиперинфлацията от 1997-ма. Всичките националноотговорни работодатели (тук влизат и ББ и половинката му) да докажат произхода на богатствата си и ако не могат (то е ясно че няма да могат), да последва конфискация със запазване на мениджърите - просто печалбите ще са за държавата и Дянков най-после ще е доволен от цифричките в бюджета, ще може да се вдигне и минималната заплата и стандарта на живот на българина, а не само на "елита" от паразити, присвоили създаденото от родителите ни и сега ограбващи труда ни. Да, ама не, защото Дянков ще изпълнява заповедите на МВФ и СБ за поддържане на ниска цена на труда у нас и задържането ни до нивото на тяхна колония, вечно изплащаща заеми и изнасяща печалби. Защо да търпим това? Упадъка на държавата трябва да бъде спрян, иначе ще видим как пророчеството на Папандреу става реалност по-рано, отколкото е очаквал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: policy
Категория: Политика
Прочетен: 54244
Постинги: 6
Коментари: 24
Гласове: 15
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930